INDUSTRIEEL CO. VAN HONG KONG TAC, LTD.

              Uw Persoonlijke Batterijdeskundige!

      Mobiel Vivian@tacbattery.com: 18028330146

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

HONG KONG TAC INDUSTRIAL CO., LTD.

Van goede kwaliteit 3.2V LiFePO4 accu voor verkoop
Van goede kwaliteit 3.2V LiFePO4 accu voor verkoop
Beste Davide, verlaat ik u in de handen van Vivian, ben ik zeker u aan een overeenkomst. zult komen, is Vivian professioneel in ons product.

—— Davideweddenschap

Hier is ondertekend pi. Dank u, hopen wij

—— M. Ander

12V 110Ah-batterijpak voor zonneproduct houd ik van uw zonnebatterijpak. Goede kwaliteit en levering snel.

—— Eyal Dolev

Het batterijpak is meer atractive voor ons. Mag ik tekening van ander pak 12V 20AH met dimentionalinformatie ontvangen? Ik heb 50pcs aan test nodig.

—— Nizamettin

Wij hebben de batterijpakken ontvangen en uitvoerend tests hebben overgegaan. Wij worden indruk gemaakt op door de assemblage. het is bijna beste. dank u

—— Alexander Kozhushko

De beelden tonen een aardig batterijpak, zijn de prestaties o.k., hebben wij de periodieke configuratie verbonden van 4cells (4S1P) met beschermingsschakelschema nodig

—— George Komisar

grote dank voor uw werk, werden wij cargos vorige week, schijnt het aardig.

—— Johnny Black

Ik denk het een goed idee is om het probleem op te lossen, ben ik werkelijk waardeer u ons zou willen helpen.

—— Simone Kowalk

ja, ontvingen wij de batterijen en de laders vorige Vrijdag, kijkt alles groot, goed ingepakt, geen schade en dlivered in het tijdsbestek zoals beloofd.

—— Samengekomen vriendelijke groet

Dank voor uw input, hebben wij gecontroleerd elk denkt en aan onze kant elk ding groot is. Ga enkel te werk om de bedrijfdocumenten voor te leggen om goedkeuring te krijgen.

—— Joey Schumer

Ik ben online Chatten Nu

HONG KONG TAC INDUSTRIAL CO., LTD.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
HONG KONG TAC INDUSTRIAL CO., LTD. HONG KONG TAC INDUSTRIAL CO., LTD. HONG KONG TAC INDUSTRIAL CO., LTD. HONG KONG TAC INDUSTRIAL CO., LTD. HONG KONG TAC INDUSTRIAL CO., LTD. HONG KONG TAC INDUSTRIAL CO., LTD. HONG KONG TAC INDUSTRIAL CO., LTD. HONG KONG TAC INDUSTRIAL CO., LTD. HONG KONG TAC INDUSTRIAL CO., LTD.
Onze Fabriek Ons logo R&D TEAM de cilindrische workshop van de batterijverpakking de verpakkingsworkshop van de polymeerbatterij Vergaderzaal personeelsbureau Kartonmarkt treinruimte

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : TAC
Aantal werknemers : 1000~2000
Jaarlijkse omzet : 10 USD Million-15 USD Million
Opgericht Jaar : 1994
Export pct : 90% - 100%

INDUSTRIEEL Co. van HONG KONG TAC, Ltd (plotseling: TAC) wordt gewijd om de totale machtsoplossing aan de professionele industriële klant te verstrekken.

Onze producten omvatten primaire (alkalisch lithium,) secundaire (lithium, nikkel, Polymeer - leeuw, Lifepo4) batterijen、 en machtstoebehoren (lader、 BMS). Wij dienen verscheidene van fabrikanten, met inbegrip van digitale elektrische, 3C-producten, speelgoed, beveiligingsapparatuur, medische apparatuur, machtshulpmiddelen, opslagenergie, zonnemacht, hulpmacht, ESS enz.  Onze producten van de nadruklifepo4 reeks zijn met succes worden gebruikt op energieopslagapparaat het gebied en van EV (elektrisch voertuig) met onze inspanning in de schone energie en low-carbon milieuvriendelijke onderzoek recente jaren.

Met jaren grote inspanningen, zijn onze producten uitgevoerd wereldwijd met ons sterk verkoopnetwerk en bereikt in eigen land een grote reputatie en wereld wijd in de industrie. Onze fabriek in het vasteland van China (Guangzhou, Hubei, Zhuhai) en bureaus in HK、 de V.S.、 FRANKRIJK maken het voor ons geschikter om in de wereldmarkt te werken.

Contactgegevens
HONG KONG TAC INDUSTRIAL CO., LTD.

Contactpersoon: Ms. Alice

Tel.: 852--51230576

Fax: 852--51230576

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)